Donirana sredstva

Vrijeme je darivanja, tako su danas, 28.12. 2017.g. Centar za rehabilitaciju Fortica Kraljevica, posjetili prijatelji i obradovali nas s donacijama koje ukupno iznose 20.600,00 kn.

U posjeti su bili iz grada Kraljevice, Dobrovoljno vatrogasno društvo, predstavnici Turističke zajednice, zastupnici sladoleda „RUD“ i pekare Demo, te predstavnici Rotary cluba iz Rijeka, kao izaslanici Rotary cluba San Dona di Piave iz Italije.

DVD Kraljevica donirao je 12.000,00 kn, prikupljenih na 11. turniru „Heroji Kornata“, koji već treću godinu sredstva doniraju Fortici, Turistička zajednica Kraljevica donirala je 1.100,00 kn, koja su prikupljena na Adventu u Kraljevici, Rotary Club San Donà di Piave iz Italije donirao je 7.500,00, preko izaslanika Rotary cluba Rijeka, koji već 26 godina pomaže Fortici sa svojim prijateljima rotarijancima. Obradovali smo se i pekarskim proizvodima od pekare Demo i sladoledu  „RUD“ iz Kraljevice.

Donirana sredstva utrošila su se za platformu, koja služi za lakšu komunikaciju između sobe i kupaonice, nabavku laptopa i televizije.

Svakom donacijom povećavamo standard naših korisnika i olakšavamo rad djelatnicima.

 

Ravnateljica

Vesna Đujić,soc.rad.